BPS for a Day 16 mars

Publicerad: Söndag 20 feb 2022

Typ: Event 

Länk 

Nyfiken på en karriär som ekonomikonsult på Deloitte? Sök till BPS for a Day 2022!

Tar du en examen inom ekonomi under år 2022, 2023 eller 2024 och vill veta hur du kan inleda din karriär? Är du dessutom intresserad av relationsskapande affärer, att arbeta i team och få coachning av dina ledare samt förstå olika branscher och testa på olika roller inom ekonomifunktionen? Då kan vårt affärsområde Business Process Solutions (BPS) vara något för dig. Under våren anordnar Deloitte; BPS for a Day som går av stapeln onsdagen den 16 mars i Stockholm. Evenemanget kommer ge Dig en unik inblick i vardagen bland Deloittes medarbetare på avdelningen BPS. Under dagen får du veta mer om yrkesrollen genom möten med våra medarbetare, delägare och rekryterare. Du får även prova på att lösa verklighetsbaserade case och genom andra aktiviteter lära känna arbetssättet och kulturen på Deloitte. Du kommer få en inblick i vikten av kommunikation i team, utveckla din problemlösningsförmåga och därigenom ges möjlighet att visa upp dina kunskaper. Du kommer även erbjudas enskilda samtal med någon av våra seniora medarbetare och få svar på dina frågor om branschen och Deloitte som arbetsgivare. Dagen avslutas med en middag där du får ytterligare tillfälle att nätverka och lära känna oss som arbetsgivare.

Evenemanget hålls på plats i Stockholm. Oavsett vilken studieort du befinner dig på i landet, är du varmt välkommen att delta på BPS for a Day. Vi ersätter dina resekostnader till och från Stockholm. Representanter från BPS kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö finns på plats under dagen och vi uppmuntrar dig att söka oavsett var i landet du i framtiden är intresserad av att arbeta. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och om det utifrån nya rekommendationer skulle krävas att vi behöver ställa om från ett fysiskt evenemang till ett virtuellt kommer vi att informera om detta längre fram.

Vad är Business Process Solutions?
Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom ekonomifunktionen där vi stöttar våra klienter med interimslösningar och projektbaserade leveranser. Vid interimslösningar täcker BPS under en period upp en tjänst som redovisningsekonom, controller, CFO eller liknande. Projektbaserade leveranser kan exempelvis röra effektivisering och förbättring av processer och rutiner, automatisering av finansiella flöden, implementation av affärssystem eller operationella förberedelser inför börsnotering i roller som projektresurs eller projektledare. BPS klienter är alltifrån mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika typer av branscher. BPS består i dag av cirka 180 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett uppdrag har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor för utbildningar samt sociala aktiviteter.

Vi söker
BPS for a Day vänder sig till dig som tar en master- eller magisterexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning, controlling, finans, management eller ekonomi och IT.

Ansökan
Du ansöker online via vår hemsida www.deloitte.se/ledigajobb. Din ansökan ska bestå av CV och en kort personlig motivering till varför du vill delta på BPS for a Day. Sista dag för att ansöka är den 7 mars 2022.

Frågor
Har du frågor är du välkommen att kontakta vår studentkoordinator Dennis Leach på e-post dleach@deloitte.se eller ansvarig rekryterare Beatrice Magnusson på e-post bmagnusson@deloitte.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Vår hantering av corona
Vi vill att alla besökare ska känna sig välkomna på våra evenemang. Vi förstår att många kan känna sig lite osäkra med att träffa större grupper med människor igen, och ska göra vad vi kan för att erbjuda en trygg upplevelse, oavsett om vi är på vårt kontor eller på någon annan anläggning. Vi önskar också följande av våra besökare:
 

  • Stanna hemma om du har sjukdomssymptom. Detta gäller även om du testat negativt för Covid-19, har haft Covid-19 eller är vaccinerad.
  • Om du inte är fullvaccinerad mot Covid-19, bör du inte delta på vårt evenemang i enlighet med Folkhälsomyndighetens särskilda rekommendationer för ovaccinerade.