Audit Associates

Publicerad: Onsdag 14 apr 2021

TYP: Heltid

Deadline: Löpande

Rödl & Partner Nordic AB med huvudkontor i Stockholm hjälper utländska och svenska privata, samt börsnoterade bolag med tjänster inom revision, outsourcing, skatt och rådgivning. Vi befinner oss i en fortsatt expansiv fas med målsättningen att dubblera revisionsverksamheten inom en treårsperiod. Nu utökar vi vårt revisionsteam i Stockholm med drivna ekonomer.

Arbetsbeskrivning

I din roll som audit associate arbetar du i team med påskrivande revisorer och har nära kontakt med våra skatterådgivare och jurister. Du kommer i huvudsak att arbeta med revision av medelstora företag samt revisionsnära rådgivning. Arbetet sker såväl ute hos kund som på vårt kontor men aktuellt även på distans.

Arbetsuppgifterna omfattar, utöver revison av internationella företag och r elaterad rådgivning även:

- upprättande av årsredovisningar och rapportdokument

- transaktionsrådgivning som medverkan i processer för företagsöverlåtelser.

- medverkan i revisioner av börsnoterade företag

Vi ser gärna att du även utvecklar intresse för närliggande områden som exempelvis redovisningsrådgivning, IT revison, internationell beskattning eller företagsvärdering. För dig med ambitionen att utöver den primära utbildningen till auktoriserad revisor, utvecklas inom disciplinnära områden, stöttar vi explicit, i form av inhemska som internationella utbildningsprogram i förvärvandet av ytterligare yrkestitlar som CISA, CVA eller ett flertal andra så kallade C-titlar.

Skicka CV och personligt brev till:

rekrytering@roedl.com

www.roedl.com/se

Anställning: September 2021

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag

Din profil

Du har högskoleutbildning på kandidat eller masternivå med inriktning mot företagsekonomi, redovisning/revision eller finansiering och det är meriterande om du uppfyller revisorsinspektionens utbildningskrav för auktorisation. Din ambition är att på sikt bli auktoriserad revisor. Vi arbetar i en internationell miljö med globala kontakter och du behöver därför goda kunskaper i engelska samt intresse och förmåga att agera professionellt i det personliga mötet och i skriftlig kommunikation. Du är en driven, engagerad och kommunikativ person som alltid sätter kunden i fokus. Du erbjuds en spännande tjänst där du får möjlighet att i en internationell miljö snabbt utveckla din kompetens inom en rad områden. Genom tidig kundkontakt och eget ansvar skapar du dig snabbt ett stimulerande nätverk och en bred kunskapsbas inom revision och redovisning. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm.