Aspias Rekryteringsdagar

Publicerad: tisdag 21 jan 2020

Rekryteringsdag | Junior redovisningskonsult Aspia 

Älskar du doften av grön pärmrygg om morgonen? Motiveras du av växande pappershögar på skrivbordet? Då är du rätt för oss! Nej, så är det givetvis inte. Vi på Aspia arbetar helt digitalt i en rolig, kreativ och inkluderande miljö. Vi söker nu Juniora redovisningskonsulter med start september 2020 och januari 2021 till våra kontor runt om i Sverige. Vi söker dig som studerar ekonomi på Universitet eller Yrkeshögskola och vill börja din karriär inom redovisning. Välkommen på en spännande tillväxtresa!  

 

Ditt uppdrag 

I rollen som Junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika uppdrag åt våra kunder. Vi arbetar alltid i team mot våra kunder och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ge input till varandra utifrån respektive roll. Arbetet sker både på vårt eget kontor samt ute hos kund. 

Dina arbetsuppgifter består främst av: 

  • Löpande bokföring 

  • Månatliga avstämningar 

  • Upprättande av bokslut 

  • Årsredovisningar 

  • Rapportering till kund 

På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig! 

Vem är du? 

Vi söker dig som studerar och kommer ta en kandidatexamen i företagsekonomi alternativ en examen från YH-utbildning till redovisningsekonom/konsult senast september 2020 (alternativt januari 2021). Vid examen uppfyller du de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. 

För att du ska trivas i rollen som junior redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven person, som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt. 

Ansökan 

Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka då din ansökan för den orten som intresserar dig på vår karriärsida: aspia.se/karriar/lediga-jobb/rekryteringsdagar/  

Observera att sista ansökningsdag skiljer sig mellan orter. Du söker enkelt utan CV och svarar istället på några frågor direkt i vårt verktyg.