Aspia söker Redovisningsassistent i Växjö

Publicerad: torsdag 10 jan 2019

Är du en nyutexaminerad, driven och engagerad redovisningsassistent som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Just nu söker vi redovisningsassistenter till vårt kontor i Växjö. Tjänsterna är på heltid med start enligt ök.

Digitalisering ligger oss varmt om hjärtat, och vi hoppas att det även är något som intresserar dig! Har du lätt för att få kontakt med nya människor och trivs i sociala situationer? Är du driven engagerad och trivs i mötet med kunden? Då kanske det är dig vi letar efter!

I rollen som redovisningsassistent på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Våra kunder är inom många olika branscher, stora som små, vilket leder till ett omväxlande och utmanande arbete.

Arbetsuppgifterna består främst av:

  • Löpande bokföring
  • Månatliga avstämningar
  • Rapportering till kund
  • Förberedande bokslutsarbete
  • Representera Aspia i olika sammanhang

Hos oss jobbar du som redovisningsassistent i team i nära samarbete med dina kollegor och vi är ett gäng i blandade åldrar som gillar att ha kul på jobbet. Vi har även ett gott samarbete med övriga kontor i vårt kontorsområde Sydost där vi hjälper och stöttar varandra vid toppar. Du kommer arbeta på det egna kontoret, men behöver vara flexibel och arbeta ute hos kund eller vid behov även på något annat kontor i Sydost. Då vårt arbete blir mer och mer digitalt behöver du ha ett stort intresse för teknik och tekniska lösningar.

Vem är du?
Vi söker dig som:

  • Är nyutexaminerad eller kommer bli inom kort, och har minst en kandidatexamen i ekonomi (inriktning redovisning)
  • Alternativt gymnasiekompetens med lämplig påbyggnadsutbildning (ex YH-utbildning/motsvarande).
  • Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

 

Mer information och ansökan hittar du här: https://emp.jobylon.com/jobs/32406-aspia-redovisningsassistent-vaxjo/?fbclid=IwAR2falP7FNFqsPW4qj2IH1Ij7QsdNRYiNiM-NXstVaGOV6cvc-90FBflaiY