Är du vår nya Student Relations Coordinator?

Publicerad: Tisdag 11 maj 2021

Är du vår nya Student Relations Coordinator?

Typ: Heltid 

Deadline: 16 maj

Länk: Deloitte jobbannons 

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.

 

Om rollen
Som Student Relations Coordinator är du ansvarig för Deloittes externa Employer Branding-arbete, det vill säga samtliga aktiviteter, initiativ och kommunikation gentemot studentmarknaden. Rollen är såväl strategisk som operativ med stort fokus på projektledning och koordinering av evenemang. Arbetet bedrivs i mycket nära samarbete med rekryterare, chefer och medarbetare inom klientverksamheten samt med Deloittes marknadsavdelning. Du jobbar med samtliga av Deloittes affärs- och delaffärsområden på de kontor som är knutna till våra target-universitet.

Vår målsättning är att ha en tydlig närvaro bland studenter för att öppna dörren till att lära känna vår bransch och förstå Deloittes kultur redan under studietiden, då det är första steget i att attrahera och rekrytera rätt talanger till Deloitte. För att lyckas jobbar du som Student Relations Coordinator nära kårer- och föreningar runt om på universiteten, talangnätverk och liknande.

Hos oss får du snabbt en bred erfarenhet av professionellt marknadsarbete inom en expansiv bransch. Du agerar på en bred spelplan i Deloittes organisation där du bygger relationer med partners och medarbetare runt om i nätverket.  

Kortfattat innebär rollen att du, genom olika initiativ, ska låta student-Sverige lära känna Deloitte så att vi ska fortsätta vara topptalangernas förstahandsval av arbetsgivare. Detta gör du tillsammans med kompetenta, hjälpsamma och härliga kollegor!

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Avslutat dina studier i ekonomi eller HR  – gärna med inriktning mot  marknadsföring, kommunikation eller projektledning.
  • Du har kvar kontakter i studentlivet och har själv engagerat dig ideellt under din studietid. Erfarenhet av projektledning, kommunikation och/eller näringslivskontakter i kårsammanhang anses meriterande.
  • Du är en relationsbyggare, får energi av samtal och möten med människor och har ett brinnande intresse för talangfrågor. Att vara där det händer och ha en ledarroll är naturligt för dig.
  • Du trivs med att prata inför stora grupper och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på engelska och svenska.
  • Du är självgående, aktiv och har mycket energi i såväl medgång som inför en utmanande situation. Att ta ansvar och överträffa förväntningar triggar dig. Du vet att det är detaljerna som gör helheten men tycker också att det är kul att arbeta med stora idéer och koncept.
  • Du är stresstålig, lösningsorienterad och kan bidra med positiv energi.


Vi erbjuder
På Deloitte arbetar du i ett spännande och utmanande affärsklimat med stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig utveckling. Du blir en del av ett globalt nätverk med kollegor som alla har en stark drivkraft att göra verklig skillnad för våra klienter, för kollegor och för samhället i stort. Dessutom har vi roliga sociala aktiviteter för våra medarbetare, möjlighet till att utöva diverse sporter samt branschens härligaste kollegor.

Ansök senast den 16 maj 
Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, cv och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Du söker online via www.deloitte.se/ledigajobb.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?
Vid frågor kring tjänsten välkommen att kontakta Kerstin Lövrup, Student Relations Coordinator på klovrup@deloitte.se/070-080 33 50, eller Sophie Karlerö, Teamlead Graduate Recruitment, på skarlero@deloitte.se/070-080 27 77. Intervjuer sker löpande. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.